В корзине пусто!
Груша Марія - Зимовий сорт груші, отриманий шляхом схрещування сортів Деканка і Доктор Тіль в 1962 р Сила росту слабка, форма крони широкопирамидальная, компактна середньої густини. Плоди видовжено - грушоподібної форми, дуже ошатні, одномірні, дуже красиві, з гладкою, жовтувато - зеленої поверхнею, середньою масою 240 - 400 гр. М'якоть кремова, соковита, тане, масляниста, відмінного кисло - солодкого смаку. У період споживання золотисто - жовті з яскраво червоно - карміновим рум'янцем. Знімна зрілість настає в середині жовтня. Добре зберігаються до березня, в холодильнику до травня. Сорт груші Марія відрізняється високою врожайністю, зимостійкістю, стійкістю до парші та бактеріального опіку листя.
Сделано в delitoff.com